Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 10-10-2011 15:34:28
Huishouden & Energie

Robotstofzuiger

Wimmi20, wagelmans vraagt: voldoen ze in de praktijk of botsen ze overal tegenaan en rijden ze zich klem onder meubilair?
dit is een vraag en antwoord site van mensen die er dit of dat over denken. ik mag mijn mening hebben en u de uwe. mijn bijdrage van mij draagt niets voor u bij, soit, zo zij het.
dat ik merk en zaak niet noem heeft te maken met de verkoper die het me afraadde; maar ik was zelf degene uiteraard die besliste. het zou de man misschien op minstens een reprimande komen te staan; dat wil ik niet. dat anderen er wel veel plezier aan beleven is toch erg prettig om te lezen voor ts. het apparaat maakt inderdaad net zo'n "lawaai" als gewone stofzuiger en dat is best veel, gezien de compactheid en het "schattige uiterlijk".