Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 10-10-2011 20:53:39
Huishouden & Energie

Robotstofzuiger

[quote=wagelmans schreef op maandag 10 okt 2011, 20:10]dank voor de reaktie,s ik begrijp wel dat een robot niet in hoekjes en onder de kast kan komen. ik wil hem als "bij" stofzuiger. ik heb 2 katten en een hond dus als de robot de dagelijkse haren voor zijn rekening neemt kan ik éénmaal per week de hoekjes doen. ik moet toch de ligplaatsen van de katten van de haren ontdoen.ik heb niet zo veel op de vloer staan, de hondenmand kan ik wel omhoog zetten. ik ga voor de aldi robot. die kost € 149. en dat vind ik een redelijk bedrag. ik laat jullie weten hoe hij bevalt. josefien

kunt u, nu u voor aldi hebt gekozen, wel zeker zijn dat ruilen c.q. tegoedbon kunt krijgen? pas nu lees ik dat het bedoelt is voor kattenharen, wel, dat is echt een utopie dat robottie die weghaalt. had u dat dat bij uw vraag gezet, kon ik u helemaal uit de droom helpen.
maar evengoed, ik wens u succes met uw apparaat.