Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rj
rjw - 11-10-2011 09:06:40
Auto & Vervoer

Winterbanden

[quote=pino123 schreef op maandag 10 okt 2011, 21:06]veel mensen hebben het idee van een bepaalde 'schijn' veiligheid met winterbanden. tja.. ik pas wel mijn snelheid aan, maar ja wat is dan verantwoordelijke snelheid, indien iedereen om je heen raast...

dacht ik vroeger ook, totdat ik 1 keer met winterbanden heb gereden. ook bij lagere snelheden heb je veel betere grip. je rijdt veel makkelijker weg in de sneeuw (om maar een voorbeeld te noemen).

en voor de kosten hoef je het niet te laten: als je op winterbanden rijd, slijten je zomerbanden niet en 1 uitglijer richting een lantaarpaal (ook bij lage snelheden) levert meer schade op dan wat een setje winterbanden kost.