Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

do
don-chriz - 13-10-2011 07:52:36
Huishouden & Energie

Vulbakje wasverzachter

[quote=gerardk schreef op maandag 10 okt 2011, 12:23]de wasverzachter wordt met het laatste - koude - spoel water meegenomen. heet wassen met soda of zo iets heeft dus geen effect. goed schoonmaken en doorprikken van het wasverzachter bakje en de toevoer zou misschien kunnen helpen maar ik denk dat de water toevoer klep van het wasverzachter bakje kapot is of de aansturing ervan.

dat is ook mijn mening... alles was al goed schoongemaakt las ik dus het probleem is dan mechanisch/ electrisch. het inlaatventiel kan zelf onderhevig zijn aan verkalking en bouwt daarom geen, of te weinig druk op. zo'n ventiel bestaat tegenwoordig vaak uit 2 of 3 delen met elk hun aparte wateruitlaat... 1 voor de voorwas, 1 voor de hoofdwas en 1 voor de wasverzachter. als 1 van de uitlaten verkalkt is of domweg niet meer werkt zal ook het poeder/vloeistof in het desbetreffende bakje niet meer wegspoelen of maar gedeeltelijk.

we hopen nu maar dat de juiste oplossing nog door meun vermeld gaat worden toch ?