Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
silver5 - 14-10-2011 14:46:48
Vakantie & Reizen

Hond toegelaten in de hal van schiphol?

Hoi allemaal,

ikzelf heb een epilepsiehond (signaalhond) en deze wordt geweigerd in taxi's collectief vervoer enz.. waarom??? omdat ze haren heeft en er zo toch eens iemand allergisch zijn of asthmatisch, of en dat vind ik écht heel erg vanwege geloofsovertuiging (bij moslim chauffeurs) en dan wordt er doodleuk bij de wmo gezegd, we gaan de individuele voorziening opheffen en gaat u maar met het collectief vervoer (busje komt zo soms over drie kwartier)
uiteraard ga ik hierin tegen beroep want een epileptische aanval kan in mijn geval soms wel 10-20 min. duren en daar wacht een "busje" niet op, en één keer een ambulance bellen kan nog maar 30 keer per maand, dan mag je zelf de ambulance betalen (omdat het onnodig is)

maar ja als we kunnen bezuinigen op ouderen of gehandicapten waarom zouden we het dan niet doen??? die hebben toch vaak geen weerwoord