Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kama - 14-10-2011 20:31:46
Huishouden & Energie

Waxinelichtjes

Jenny maakt zich vooral druk om het milieu, blijkt uit haar eerste zin. dan is inderdaad het enige goede antwoord: brand dan geen waxinelichtjes of kaarsjes.
ik verbaas me altijd mateloos in al die "verfraai mijn woonkamer"- programma's dat er steeds maar weer kluitjes kaarsen of waxinelichtjes worden geplaatst.

ik heb nog een zakje waxinelichtjes liggen zonder houder (al jaren, uit een erfenis, want het moge duidelijk zijn: ik heb niet zo'n behoefte aan die stinkdingen in mijn kamer), maar die zouden er al binnen 1 week doorheen gejast zijn + afhalen is milieubelastend. dus ik laat ze maar liggen voor als de stroom uitvalt.

overigens ben ik het er wel mee eens dat àls je toch waxinelichtjes gebruikt dat je dan beter cuploze zou kunnen hebben.

sorry dat ik geen antwoord geef op de "waar ik ze kan kopen"- vraag maar m.i. wel op de "hoe belast ik het milieu zo min mogelijk"-vraag