Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marindo - 15-10-2011 09:13:39
Voeding & Gezondheid

Sensodyne

Fluoride in de tandpasta heeft alleen maar nut als je niet meteen na het tandenpoetsen je mond spoelt.dit heb ik van mijn tandarts maar ook later van de mondhygieniste gehoord.poets je tanden,doe daarna andere toilethandelingen en spoel pas na een kwartier je mond.dan heeft de fluor echt zijn werk gedaan.dit klopt wel want als je bij de tandarts of mondhygieniste een fluor behandeling krijg mag je niet naspoelen en een uur niet eten of drinken.
wat ook goed helpt is je tanden 's avonds te flossen of met een speciaal borsteltje(in alle maten te koop)tussen je tanden te reinigen.daarnaast is een goede tongreiniging ook belangrijk omdat daar veel slechte zaken op achterblijven.vooral 'smorgens als je opstaat is vooral het achterste gedeelte van je tong onfris. kost allemaal wat meer tijd maar is wel het behoud van je tanden en kiezen.
maar dit laten ze je op de reclame niet zien.in de meeste gevallen zie je de mensen alleen de voortanden poetsen of dan komt er zo'n nepdeskundige die je wat op je tandvlees laat smeren en dan roepen ze blij"ik voel niets meer"of meer van die onzin.eerst was het fluor wat de klok slaat,nu is het de gevoeligheid en de laatste keer zag ik iets van een mondweerstand en kwam witter dan wit weer ter sprake.en als je het wil geloven kost het je alleen maar meer geld.
de fabrikanten zien hun omzet stijgen maar veel gebitten blijven achteruit gaan.