Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 15-10-2011 10:22:08
Huishouden & Energie

Robotstofzuiger

[quote=willem4800 schreef op zaterdag 15 okt 2011, 00:12]hallo wimmie 20 . alles gedaan hoor.vanuit de hoek gestart,dus vanaf de muur.
exact na 2,5 minuut stopt hij er gewoon mee,of komt het nadat hij enkele keren,tegen de salontafel botste? spotknop? nou vertel me dan maar eens waar die zit. nog op het apparaat en nog op de afst bediening zit er een spotknop. de uv lamp brand ook niet aan de onderkant. de groene verlichting aan de zijkant dus de ledjes knipperen,hoort dat? of werkt hij alleen in ruimten zonder obstakels. dat betekent dat eerst al je meubelen uit de kamer moeten . lijkt me niet.

geeft aldi service op dit soort apparaten? zoals omruilen of tegoedbon? wij hebben hier geen aldi, vandaar mijn vraag? wat jou robot doet, doet de mijne n.l. ook en daarom ben ik er niet tevreden mee. het is een robot en heeft kennelijk een eigen willetje, lekker is dat, he, als het niet werkt.