Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sy
sylli - 16-10-2011 16:24:05
Elektronica & TV

Ziggo "zapt"

@wolfenjong: ik denk niet dat het probleem bij de (coax)kabel ligt: vaak geeft 1 of 2 zenders wel beeld, terwijl de rest van de zenders op zwart gaat en "geen zendersignaal" geeft.

voorbeeld: de tv staat op zender rtl4. ik pak de afstandbediening en zap door naar rtl5. die geeft zwart beeld en "geen zendersignaal". ik druk op 001 en kom op nederland 1. die zender kan ik wel bekijken. ik zap door naar nederland 2; die is op zwart. ik druk door naar nederland 3. die kan ik net als nl1 wel gewoon bekijken. ik zap verder: rtl4, rtl5, net5, veronica, niks; alle zenders op zwart.

de enige manier om weer beeld te krijgen is tv uitzetten, de ci+ module met smartcard eruit halen, een halve minuut wachten en weer de module erin steken. dan de tv weer aanzetten en alle zenders kan ik weer bekijken.

overigens moet ik echt wel de ci+ module met smartcard eruit halen; als ik alleen maar de tv uitzet en na een minuutje wachten weer aanzet, is het probleem niet weg. het ligt dus niet aan mijn tv! maar aan de doorgave van signaal door ziggo!
zie ook het gedeelte over de "micro-storingen".