Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Energie verbruik

Beste ivo 1969,

uit uw bericht op dit forum maak ik op dat er bij u enige onduidelijkheid bestaat over het afgerekende elektriciteits- en gasverbruik voor uw appartement.

bij het vaststellen van het energieverbruik is nuon aangewezen op de door de meters geregistreerde meterstanden. controleer altijd even de gehanteerde meterstanden, want het is mogelijk dat wij gebruik maken van geschatte standen.

over de hoogte van uw verbruik kunnen wij weinig zeggen, aangezien wij geen inzicht hebben in uw verbruikspatroon en de aanwezige apparatuur in uw appartement.

staan op de jaarafrekening opgenomen meterstanden (meterstanden zonder asterisk * er achter), dan zou u een installateur kunnen vragen om uw binnenhuisinstallatie te controleren. aan een ijking van de meter(s) van de netbeheerder zijn namelijk inderdaad hoge kosten verbonden.


met vriendelijke groet,

fokke
nuon webcare