Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ep
epit1969 - 17-10-2011 20:03:39
Huishouden & Energie

Belachelijk uurtarief?

Ik ben ruim 15 jaar werkzaam in de accountancy en ik maak jaarrekeningen voor soortgelijke bedrijven (zelfs in deze branche!) dus ik weet heel goed wat wel of niet redelijk is en welke kosten er allemaal bij horen. ik sluit niet uit dat deze ondernemer zoals zovelen in de branche het heel moeilijk hebben in deze tijd en maar proberen te factureren wat maar mogelijk is. de klant zou maar zo gek zijn om het te betalen!
eenzelfde (gemiddelde) uurtarief voor alle medewerkers is flauwekul; in deze tijd van automatisering is het heel eenvoudig om meerdere tarieven te hanteren afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring. als ons kantoor door een schoolverlater gemaakte uren zou doorbelasten met mijn uurtarief, dan houden we geen klant meer over!