Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-10-2011 18:34:19
Voeding & Gezondheid

Gevoelige tanden na een week gebruik vernieuwde aquafresh extreme clean whitening

@silletje35: ja, het is echt frustrerend, he?

ik heb op de tube gezocht naar de fabrikant. in mijn geval was het glaxosmithkline (of klinesmith) en ik heb via hun site een klacht ingediend. helaas heb ik nooit gehoord of ik nu de enige was met de klacht of dat het vaker is voorgekomen... ik kreeg wel een antwoord per mail dat ze om marketing technische redenen de formule hadden gewijzigd. verder kreeg ik formulieren thuisgestuurd die ik mocht invullen en opsturen met een grondige beschrijving van de klachten en hoe lang het heeft geduurd enzo. dus ze gingen er wel echt serieus mee om.

ik kwam toevallig bij de etos nog een partij van mijn oude vertrouwde formule tegen en heb gelijk voor een jaar ingeslagen. maar dat was ook alleen toeval. daarna ben ik het nergens meer tegengekomen. en als dat op is moet ik eigenlijk ook weer op zoek naar wat anders.

het zou eigenlijk wel goed zijn als je monsters zou kunnen krijgen zodat je een en ander kan uitproberen. heb ik zelf eigenlijk nooit geprobeerd, maar misschien via lekkerinhetleven.nl of de sites zelf kan je soms proefmonsters aanvragen (voor nivea in ieder geval wel :d).

ik hoop dat je hier wat aan hebt :)

kavita