Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

53
538 - 18-10-2011 20:23:10
Vakantie & Reizen

Online schoenenbedrijf nergens te vinden

[quote=marca_k schreef op dinsdag 18 okt 2011, 15:07]beste mensen,

het is alweer een tijd geleden dat dit item speelde, velen (ook ik) dachten opgelicht te zijn. de omstandigheden waren er ook naar, site verdwenen, telefoonnummer werkt niet meer, geen reactie meer op e-mails. geen schoenen en weg geld! frustraties alom!

maar niet alles is zoals het lijkt, blijkt ook nu weer. het verhaal achter deze site is anders dan we dachten. namelijk een heel klein team mensen die ten onder zijn gegaan aan het succes met een vervelend staartje en dan kan het snel gebeurt zijn.

soms gaan de dingen niet zoals je zou wensen, soms kan je door onvoorziene omstandigheden je klanten niet meer bereiken en denken ze opgelicht te zijn.

gelukkig blijkt de man achter vision geen oplichter, maar iemand met de beste bedoelingen. de mensen die hier hun verhaal hebben geschreven en hun geld / cq schoenen niet hebben ontvangen, kunnen een mail naar hem sturen.

ik heb netjes mijn geld teruggestort gekregen!


hier sluit ik me volledig bij aan!