Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gr
grootvader_1 - 18-10-2011 22:31:52
Winkels & Webshops

Afgepakt vlees van de supermarkt

Doe het eens op zijn surinaams!
plakken vlees eerst wassen met azijn!
en waarom azijn zult u vragen?
het zure van de azijn maakt het vlees malser.
ditzelfde doet u dan ook met kip (vlees of hele kip).

uiteraard is dat bij gepaneerde schnitzels en gehakt niet bruikbaar.

voor een begin van het marineren van dat soort vlees gebruik ik persoonlijk vaak olie,azijn en suiker (met daarna het verder kruiden naar de waan van de dag zoals sambal+ketjap+ knoflook o.i.d.

dit geleerd van het boekje sranang ,moksie patoe.

eet ze!

de vrije vogel