Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 19-10-2011 08:26:56
Auto & Vervoer

Sterretje in voorruit

Peterus,
wellicht moet u uw aandelen carglass maar eens gaan verkopen. de woordvoerder van carglass (die overigens in het werkelijke leven natuurlijk nog nooit een autoruit heeft vervangen, daar geen opleiding voor heeft genoten en dus eigenlijk helemaal inhoudelijk geen uitspraak over kan doen) heeft zelf het verschil tussen een sterretje en een oppervlakkige beschadiging uitgelegd en volgens hem waren er geen microscopische kleine barstjes te zien en dus was het daarom een oppervlakkige beschadiging.

voor dergelijke opmerkingen gedaan door een manager heb ik geen opticiën
nodig en ook geen audiciën.

de voorbereiding van carglass was heel simpel. maak gebruik van het feit dat het een live-uitzending is en doe alsof je een vaststaand feit in handen hebt dat je op voorhand deelt zodat je als verrassing als je vast zit dat kunt gebruiken. op dat moment is er dan geen mogelijkheid om te kijken wie gelijk heeft en probeer je het gelijk naar je toe te halen. op het moment dat deze mededeling gedaan werd, stond carglass namelijk helemaal vast in de discussie en was er al meerdere keren een cirkelredenering gehouden. een mooi in gestudeerd staaltje debating dus dat weinig tot niets met de feiten te maken had.

om deze discussie af te kappen is "toegegeven" dat er een oppervlakkige beschadiging was. maar dat is, let maar eens op de uitspraak en de lichaamstaal, niet gedaan uit overtuiging, maar om de discussie te staken. ook dat is een debatstijl.