Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

temmetje
temmetje - 19-10-2011 11:14:10
Winkels & Webshops

Afgepakt vlees van de supermarkt

Ik doe het niet, door het wassen van vlees spoel je nl. ook een deel van de vleessappen weg. gewoon het vlees voor het bakken of braden droogdeppen met keukenpapier, zodat er tijdens de bereiding een mooi bruin korstje ontstaat. vochtig vlees krijgt geen bruin korstje en bovendien wordt het vlees eerder gekookt dan gebakken. bovendien, zoals naitsoezn ook al aangaf, worden eventuele bacteriën vanzelf gedood door verhitting.