Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
bedadviseur - 19-10-2011 14:52:36
Huishouden & Energie

Beter bed: slecht advies en toch commissiekosten betalen?

[quote=tdehond schreef op woensdag 19 okt 2011, 14:28][quote=bedadviseur schreef op woensdag 19 okt 2011, 14:20 slechts beddenspecialisten die de spierspanningsmeting toepassen kunnen dat. voor wie meer wil weten zie ook onze website: www.beddenadvies.nl.

m.i. heeft een verkoper van bedden verstand van bedden.
ik vind de term "beddenspecialist" misleidend.

een chiropractor, manueel therapeut en fysiotherapie hebben een opleiding gehad gericht op het behandelen van problemen rond o.a. "zere ruggen".

ik zal een advies van dergelijke therapeuten zwaarder laten meewegen in mijn keuze dan die van de bedden verkopers. het doel van een bedden verkopers is immers: het verkopen van bedden.


in de opleiding tot fysiotherapeut, manuele therapeut en chiropractor wordt geen enkel onderricht gegeven over bedden. een goede therapeut zal dan ook geen advies (kunnen of durven) geven over de aanschaf van een bed.
iedereen die uitsluitend bedden verkoopt mag zich beddenspecialist noemen, maar of hij/zij dan ook echt over de kennis beschikt welk bed/slaapcomfort geschikt is voor iemand is de grote vraag.
de beddenspecialist die wij bedoelen gebruikt een spierspanningsmeting op basis waarvan slaapcomfort wordt verkocht.