Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sm
smoking185 - 19-10-2011 15:06:07
Computers & Telefonie

Vodafone/sizz ontvangs probleem

Beste vodafone bedankt voor deze reactie. was er super blij mee maar nu ik een email hebt gehad. van jullie ben ik erg droefig. anders gezegt teleurgesteld. of ik nou binnen bent of balkon. ik blijf hinder ondervinden. hoogte heb ik uitgezocht dat maakt niet uit. waarom ondervindt andere profiders geen hinder en vodafone wel. dat begrijp ik gewoon niet umts ken ik niet gebruiken. gsm stoort ook regelmatig ik hoop dat jullie met een beter onderzoek komen. mij huis heeft helegrote ramen dus telefoon heeft er geen moeite mee. alleen met vodafone. ik hoop dan dan ook dat jullie echt meer onderzoek doen of dat julie langs kunnen komen en kan kijken dan zal je echt op een ander conclusie komen. en dit is jullie andwoord teleurstelend.



beste smoking185,

naar aanleiding van je bericht op kassa heb ik jouw klacht onderzocht.

de postcode 3069 zou een goede dekking moeten bieden voor zowel 3g/umts als gsm.
het is echter moeilijk om 3g bereik binnenshuis te garanderen en ook het feit dat je op de 17e etage woont, kan van invloed zijn op de kwaliteit van de dekking.
als je in de vodafone winkel je sim en toestel hebt laten testen, kunnen we uitsluiten dat het hier niet aan ligt.

ik raad je aan om je toestel in te stellen op gsm wanneer je thuis bent, zodat je gebruik kunt maken van gprs internet. dit zou wel moeten werken, maar het is trager dan 3g/umts.
zodra je buitenshuis bent zou je zonder problemen gebruik moeten kunnen maken van 3g/umts internet.

met vriendelijke groet,