Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-04-2004 11:54:52
Elektronica & TV

Stofzuiger kirby

Ik heb een avond bijgewoond waar mensen werden gevraagd voor de verkoop(de verdiensten voor de verkoper per machine € 750,00!) in 1e instantie was ik onder de indruk van dit apparaat maar in 2e instantie kritischer! veel mogelijkheden zullen nooit worden benut, zoals het stofvrij schuren.. nooit geen vlekken meer op je bankstel dankzij het kunnen aanbrengen van een scotchguard via de kirby!
de demonstratrie leek indrukwekkend & ik zou er bijna zijn ingetuind. er wordt met een kirby een deel van de vloer gereinigd die ervoor met een "normale" philips 1800 watt stofzuiger was gereinigd. volgens de experts wordt met een gewone stofzuiger ca de helft weer door het filter door de kamer teruggeblazen!?. verplaatsing van vuil zogenaamd! er werd zelfs een kirby op het uitlaatfilter van de philips gezet waarna bleek dat er heel veel vuil via dit filter in de kirby terecht kwam. of zou er geen filter in de philips hebben gezeten? of misschien gescheurd??of.? het gaat er allemaal zo amerikaans overrompelend vlug aan toe..
er is in nederlang volgens mij een zeer beperkte markt die zo'n machine kan en wil aanschaffen.er is zoveel geld mee gemoeid en het is zo'n ingewikkeld ding (je moet echt studeren om alles een klein beetje te snappen) dat het zeer moelijk zal zijn om er aan onbekende een te slijten. als het je al lukt zal het waarschijnlijk een familielid of vriend zijn, waarna je voor het leven ruzie zult hebben met deze persoon!
degenen die zich zo'n machine kunnen permiteren leven dermate dat ze zich een schoonmaakploeg kunnen veroorloven en ieder jaar nieuwe vitrage, auto, vloerbedekking, alles kunnen laten schilderen, schuren, witten en behangen.
ik geloof!! maar ben niet gek. da's niks voor ons gewone lieden.... en voorat mijn vrouw eerst gaat lezen hoe ze devloer moet gaan schoonmaken is het al gebeurd met de ormale middelen.
succes maar weest op uw hoede..

kees