Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

le
lenie1961 - 21-10-2011 15:01:53
Winkels & Webshops

Afgepakt vlees van de supermarkt

Ik spoel mijn vlees altijd af en waarom?? ik heb namelijk bij zo'n vleesverwerker gewerkt en weet dus dat er ''troep'' overheen gestrooit wordt.

door die poeder die er over heen gaat komen er ook sappen vrij die men voor bloed aanziet, maar die het vlees op ''kleur'' brengen, want als je grote stukken door snijdt is het een beetje grijzig...als de troep er overheen wordt gestrooit dan is het na een tijdje heeeeeeeeeeel mooi rood of de kleur die de consument wil zien.

afwassen dus is mijn raad...en daarna droogdeppen met een prop keukenrol van goede kwaliteit.