Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

loreleigil
loreleigil - 21-10-2011 16:17:39
Winkels & Webshops

Afgepakt vlees van de supermarkt

[quote=avangestel schreef op vrijdag 21 okt 2011, 14:53]beste loreleigil.
inderdaad is dit onderzocht en vastgesteld en kunt u lezen in het boekje van corinne gouzet "wat zit er in uw eten" + op de diverse sites.
kijk op de verpakkingen, neem dit boekje erbij en zie hoe groot de kans is dat je te maken hebt met voedsel dat een gezond mens beter kan laten staan, laat staan iemand die niet gezond is en veel gevoeliger is voor slecht voedsel.
probeer eens 3 maanden biologisch, antibioticavrij en e-stoffenvrij te eten en ga dan eens na hoe u zich voelt, u zult verstelt staan. wat men meer uitgeeft wordt weer terugverdient door de medicijnen die men dan niet meer nodig heeft.
de meeste ziektes zijn voedselgerelateerd. kansberekening vind ik geen betrouwbaar iets. er is kans dat het gaat regenen betekent meestal dat je de paraplu thuis kan laten. ook uw tip om drie maanden biologisch te gaan eten is schattig, maar betaalt u dat? mijn medicijnen betaal ik niet zelf namelijk, dat doet mijn zorgverzekeraar. en die gaat echt niet én mijn medicijnen én mijn biologisch voer betalen. uw stelling dat een mens opeens geen medicijnen meer nodig heeft, vind ik schokkend. er zijn namelijk héél véél ziekten die 0,0% reageren op voedsel en wel op medicijnen.
[quote=avangestel schreef op vrijdag 21 okt 2011, 15:02]mijn excuus.
mijn laatste zin het vorige bericht was; "de meeste ziektes zijn voedselgerelateerd," maar om iets genuanceerder te zijn, hier betreft het natuurlijk ziektes die veroorzaakt zijn door voedsel of voedselvergiftiging.
er zijn ook veel medicijnen die lichamelijke ongemakken veroorzaken.
er zijn natuurlijk erg veel ziektepatronen die niets met voedsel te maken hebben, waarvan de oorzaak door een conflictinslag of een levenswijze veroorzaakt worden.
dus u weet wat ik bedoel.
ik geloof dat ik inderdaad weet wat u bedoelt. en er zijn ook héél véél ziekten die met voedsel geen drol te maken hebben. veel ziektes hebben ook niets te maken met conflictinslag of levenswijze. u gaat dus aan een grote groep ziektes voorbij, die helemaal niets met voeding of wat dan ook te maken hebben. de ontstekingen van bijvoorbeeld reuma worden niet meer of minder door biologisch voedsel. borstkanker krijg je niet van 'niet lekker in je vel zitten'. hiv/aids krijg je niet van verkeerd voedsel en er is geen levenswijze op aarde die autisme kan verklaren. best dat u biologisch wilt eten, heel fijn, maar kom niet met die rare verhaaltjes aan. u benadert uitlating als 'als je maar hard genoeg wil, kom je wel van kanker af' en ik ben allergisch voor mensen die zo denken.