Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

loreleigil
loreleigil - 21-10-2011 16:45:49
Winkels & Webshops

Afgepakt vlees van de supermarkt

[quote=avangestel schreef op vrijdag 21 okt 2011, 16:37]beste loreleigil.
daar noemt u me nog al wat en natuurlijk wil ik niet bagatelliseren en natuurlijk is het supervervelend dat "wie dan ook" medicijnen moet slikken of ziek is, maar ik kan u toch wel verzekeren dat het juiste voedsel veel klachten zal verminderen. hoe ik dit weet zal ik u besparen.
adhd en licht-autisme kan vaak wel degelijk met het juiste voedsel verminderen en atritis, artose en reuma worden erger als uw lichaam verzuurt (zie ph waarden of verzuring op de medische sites op internet) door fout voedsel en borstkanker is vrijwel altijd het gevolg van een conflictinslag, dus niet door voedsel, hiv en aids zijn begrippen die de medische wetenschap niet eens kan omschrijven en waar tegenwoordig niemand meer aan sterft, hooguit van de verkeerde medische behandeling, maar voedselinname regelen wij zelf, u blijft er van op de been en is ook grijpbaar, u kunt het zelf regelen, veel andere dingen overkomen u maar bij voedsel kunt u kiezen, dus kies ik liever voor gezond voedsel en dat is niet duurder. ziek worden door verkeert voedsel is duurder. u stelt dat uw ziektekosten voor u betaald worden maar is dat wel zo? weet u hoeveel u betaald om uw ziektekosten te kunnen betalen? maar nu wijken we te ver af van de eerste vraag of supermarktvlees gewassen moet worden? ik wens u veel gezondheid toe. aha, ik zat er dus niet (ver) naast over hoe u tegen dingen aankijkt. feit dat u artrose en artritis kennelijk al niet als reuma ziet (die noemt u later apart) en dat u denkt dat borstkanker door een conflictinslag komt, zegt al genoeg. en ook goed nieuws dat er niemand meer doodgaat aan aids, ik zal het even doorbellen aan afrika. dat het toch echt komt door de verkeerde medische behandeling daar.