Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
lizmol - 21-10-2011 16:51:31
Elektronica & TV

Senseo

@naitsoezn ben het helemaal met je eens, over smaak valt niet te twisten.
net zo goed als iemand zegt dat je je eten niet mag prakken, dat is niet lekker zeggen ze dan, maar ik vindt het heerlijk.

ik heb een gewone senseo, heb ik 2 jaar gebruikt nooit problemen mee gehad, en neem hem nu altijd zomers mee naar de camping.
2 jaar terug kocht ik zo'n hele dure café latte van senseo waar je ook cappucinno en allerlei andere varianten in kan maken.

ontkalken doe ik als de machine dat aangeeft, en het lampje gaat branden met het speciale middel van senseo, is wel duur, maar werkt perfect.

ik denk toch dat mensen te weinig onderhoud plegen aan hun senseo.
het zeefje waar de pad op ligt, regelmatig onder warm stromende kraan even goed met een borsteltje doen, dan loopt de koffie weer beter door, heel makkelijk.

overigens denk ik wel dat de apparaten tegenwoordig minder lang meegaan dan vroeger, maar dat is met alles toch!