Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pa
patdes - 21-10-2011 23:44:34
Elektronica & TV

Senseo

Ik heb een jaar of 7 een senseo gekocht,
deze heeft het 6 jaar uitgehouden en is kapot gegaan door mijn eigen fout, laten vallen met schoonmaken. in het verleden had philips jaren hetzelfde type in de verkoop. tegenwoordig hebben ze elk jaar een nieuw type dat ze u graag willen verkopen dus moet de oude wat sneller kapot.

de nieuwste mobieltjes gaan vaak nog maar een jaar mee terwijl er in de la een oude nokia ligt die het na 10 jaar nog steeds doet. enige jaren geleden kon ik met een paar schoenen een heel seizoen door, nu kan ik ze na 2 maanden weggooien omdat de zool is versleten. spijkerbroeken kan je na een jaar wegdoen omdat ze zijn versleten. het lijkt erop dat alles tegenwoordig minder lang mee gaat, of dit te maken heeft met made in china of om de economie draaiend te houden weet ik niet. qua schoenen en spijkerbroeken bedoel ik niet de goedkoopste variant maar een normale middenmoter.

groet,

patrick