Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tar - 22-10-2011 11:49:46
Winkels & Webshops

Afgepakt vlees van de supermarkt

[quote=patdes schreef op zaterdag 22 okt 2011, 00:00]ik ben werkzaam op een laboratorium op de afdeling microbiologie moeten de medewerkers hun handen wassen met water en desinfecterende zeep en vervolgens met alcohol omdat water en zeep niet genoeg is om alles weg te krijgen.

en al zou het vlees besmet zijn dan is er nog niets aan de hand, je bouwt hier zelf namelijk weerstand tegen op. waarom wordt jij wel ziek als je in een exotisch oord een lekker stukje vlees eet en de lokale bevolking niet. na verloop van tijd wordt jij ook niet meer ziek van dat stukje "fout" vlees.

groet,

patrick
beste patrick,

verkeerde/onvolledige informatie geven is net zo gevaarlijk als kruisbesmetting door onkunde...

weerstand opbouwen?!

ooit van esbl of ehec gehoord, patrick?

algemeen:

voorkom dat u rauw vlees aanraakt met uw handen, want bacteriën van uw handen krijgen is meestal met simpele middelen niet mogelijk!

verhit vlees (en keukengerij wat in aanraking is geweest met het rauwe vlees) altijd boven de 90 graden celsius!