Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

so
sonjakker - 23-10-2011 22:03:23
Winkels & Webshops

Afgepakt vlees van de supermarkt

Hallo wimmi20

geef je helemaal gelijk het vlees is niet meer echt vers daarom spettert het ook de pan uit bij het bakken want ik vries het ook nog eens in dus echt lekker vlees zoals vroeger is er niet meer en als je het al kunt kopen of zelf laten slachten is het niet goed afgehangen wat ook erg vies is vooral bij varkensvlees
rundvlees uit de supermarkt ook waar vandaan is ook het lekkerst als je het niet wast maar in een gewassen en gestreken linnen doek in pakt en een paar dagen in de koelkast laat besterven
dan gewoon in goed verhitte olie zacht an alle kanten aanbakken of afbakken niet te haard dat het van binnen min 80 gr heet wordt
is jammer dat er waar ik woon geen goede koschere slagerij is daar weten ze nog met vlees om te gaan
en omdat ik wel eens vies ben van vlees eet ik het maar minimal 1 of af en toe 2 keer per week en het maakt dan echt niet uit of het van de supermarkt kommt
al weet ik dat het ene supermarktvlees nog lang niet het andere supermarktvlees is, ook daar zit enorm veel verschil in, en dat merk je pas als je het weer uit de vriezer haalt aan de hoeveelheid water wat er dan uit kommt
en wat al dat zogenaamde biologische vlees en produkten aan gaat het meeste is niet echt waar , of dat nu groenten zijn of vlees .want manlief vervoert groenten en waar het verpackt wordt komt de sticker erop en ik heb zelf gezien dat zowel biologisch en niet biologisch uit dezelfde kisten werd gehaald
als je echt biologisch wil zul je alles zelf moeten produceren zo ook je eigen vlees
gr