Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

so
sonjakker - 23-10-2011 22:21:00
Winkels & Webshops

Afgepakt vlees van de supermarkt

Wat een onzin allemaal, vlees hoef je niet te wassen en kip kun je dat wat niet zo smakelijk is met een stuk papier afhalen natuurlijk handen wassen voor je eten bereid, dat spreekt vanzelf dat je niet met vleeshanden naar de groenten gaat en anders om
geen houten snijplank voor vlees , pak een glazen die kun je goed schon maken onder heet water
dat geldt ook voor de messen,
de meeste bakterien zitten trouwens in de koelkast -- alle twee weken schoon maken en op zowat de hoogste stand zetten moet er min +4 graden binnen zijn
dat vergeten mensen in de huishoudens maar is wel belangrijk voor het bewaren van voedsel, zuinigheid is hier op de verkeerde plaats maak dan een lamp uit om stroom te sparen ,als voedsel in de koeling geplaatst wordt is het ook ,om bakterien te voorkomen noodzakelijk dat het zeer snel word afgekoeld en dan pas in de koelkast , niet daar laten uitdampen
en van die koelkast daar worden mensen ziek van , het ligt in de winkel met rottigheid op de verpakking en hup de koelkast is
dat vlees wat is verpackt heeft de minste bakterien en als je het verhit tot 85 graden binnen temperatuur zijn alle bakterien dood
vlees dus niet wassen , het enige vlees dat gewassen wordt is soepvlees en ook zuiver alleen daarom dat je minder schuim hoef af te scheppen als je soep ervan maakt , dat blijft de bouillon helder