Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wimmi20
wimmi20 - 23-10-2011 23:34:49
Winkels & Webshops

Afgepakt vlees van de supermarkt

Tenormin, beste brigden,

een beetje late reactie van mij:
u schrijft dat de kwaliteitsslager betere spulletjes verkoopt.
en u noemt sausijsjes o.a.
laat ik uit ervaring daar nou heel anders over denken : een tijd geleden stond de zgn keurslager hier uit de buurt bij de makro zijn kar vol te laden.
met vele dozen diepvries sausijsjes, blinde en rundervinken !
hij had kennelijk geen zin ze zelf te maken.
hij keek wel vreemd op toen hij mij daar ook zag.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++========


quote=tenormin schreef op vrijdag 21 okt 2011, 23:37]ijzer105, ik ben het absoluut niet met u eens dat vlees in een supermarkt net zo goed zou zijn als bij een slager. een biefstuk, gehakt, sausijsjes en zelfs kipfilet is in een supermarkt veel en veel minder lekker dan een ambachtelijke slager. daar betaal je ook voor. ik besef dat dit niet met de vraag van ts te maken heeft, maar dat was uw antwoord ook niet vandaar dat ik toch even reageer. ik heb dus liever die kip die echt vrij heeft kunnen rondscharrelen en zijn snavel niet is afgeknipt en eet dus liever minder vaak duurder vlees dan iedere dag een spierwit, in een plastic verpakt bakje, kippetje. dat je de track & trace van supermarkt vlees kunnen traceren daar geloof ik niet in; tenzij u mij van het tegendeel kunt overtuigen. wel bij de slager die zijn labels laat zien waar zijn koeien e.a. beesten vandaan komen, als ik daar om vraag.