Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

natuurmens
natuurmens - 24-10-2011 13:10:11
Computers & Telefonie

"gratis"telefoneren via voip.

Iedere provider heeft een abonnement voor bellen, de ene met bellen binnen nederland, europa of de wereld. maar er is ook een ander alternatief dat zijn de voip aanbieders die ook verschillende abonnementen hebben zoals bv. skype en budgetphone enz. er zijn legio aanbieders ik bel met skype maar heeft ook zijn nadelen met skype kan je geen 112 bellen of naar 0900 nummers. het is de keuze die je maakt ik heb een skype in nummer en ja sommige ondersteunen fax andere weer niet. het kan soms een ramp zijn om het goed aan de praat te krijgen via je voip telefoon die je op router aansluit zodat de computer niet aan hoeft om te bellen.

ik moet toegeven dat nederlandse bel tarieven meer onder de woeker tarieven vallen veel providers bieden telefoon aan maar goed werken doet het niet altijd. ja er worden een hoop kosten in rekening gebracht als je met mobiel 0900 nummer belt daar komen kosten vanaf 10 cent tot soms wel een euro bovenop het tarief.

het is kijken wat je wil en ik moet zeggen soms lijkt het goedkoop maar als skyper bel altijd met een ander skyper gratis en ik heb zelf een skype in nummer dus ben gewoon bereikbaar maar soms werk het niet helemaal goed. maar in algemeen wel. ja en velen willen een abonnement erbij en ja ik bel voor geen 3 euro door nederland naar vaste nummers, mobiel doe ik mobiel