Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

qp
qpc - 24-10-2011 13:31:20
Computers & Telefonie

"gratis"telefoneren via voip.

Zoals al aangegeven, kan je ook hier in nderland bij vrijwel alle providers 'gratis' bellen naar alle (vaste) nummers in nederland en andere landen.
het verschil met frankrijk is dat daar die 'gratis' dienst al in het abo zit inbegrepen en hier in nederland heeft mn de keuze om dit af te sluiten als extra dienst.
bijvoorbeeld bij ziggo bel je sowieso al gratis naar andere ziggo gbruikers, maar wil je gratis naar alle vaste nummers bellen in nl en andere landen, dan betaal je daar een tientje meer voor.
ook bij de adsl providers is dit mogelijk, bv bij xs4all kan je ook gratis naar zeer veel landen bellen voor een tientje extra in de maand (of was het nu 12,50 per maand).
hoe dan ook, het is bij vrijwel alle providers mogelijk, vraag er eventueel naar als je een abo afsluit, of kijk op de websites van de verschillende providers.