Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

birdies
birdies - 24-10-2011 17:27:30
Vrije tijd & Tuin

Horeca wijn prijzen

.......het lijkt me een goed onderwerp om eens te onderzoeken waar die prijzen op gebaseerd zijn.........

die zijn gebaseerd op winst maken. tijdje terug zag ik een website waar flessen wijn verkocht worden, met daar achter de gemiddelde horecaprijzen. horeca nederland was daar niet blij mee, dus of de site nog in de lucht is, geen idee. weet ook even niet meer welke site het was.

in ieder geval kon je daar een fles wijn van bijv. 20,- euro kopen, waarvoor je in de horeca 100,- euro moest neer leggen. en op die 20,- euro zit dan ook nog winst. dus reken maar uit, wat de horeca er op legt.

het consumptiegebruik is vlg mij wel terug gelopen, i.p.v. 4 glaasjes wijn nemen veel mensen nu nog maar 2 glaasjes wijn. dit compenseert de horeca dan weer natuurlijk door de prijs op te schroeven.