Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ridder_1
ridder_1 - 24-10-2011 18:20:28
Vrije tijd & Tuin

Horeca wijn prijzen

Dit komt omdat u als klant niet precies de waarde van wijn kan bepalen. dit geeft de horeca ruimte om meer aan uw maaltijd te verdienen omdat je allemaal wel op een maaltijd (vlees / vis ) en een dessert (toetje) een eenvoudig rekensommetje kan maken wat dit alles wel echt kost. wijn is schandalig in prijs maar kijk eens wat voor een eenvoudig nagerecht ( bv. (fabrieks)ijs wordt gerekend. de horeca moet eens bij zichzelf ten rade gaan, waarom in de meeste landen buiten de deur eten wel betaalbaar is. kom bv. regelmatig in amerika waar een hoofdgerecht (bij de betere restaurants) slechts tussen de 11 en 16 dollar kost. de restaurants zitten daar in de weekenden vol met opa,s oma,s, kinderen en kleinkinderen die gezamenlijk de maaltijd buiten de deur eten. kom daar hier eens om; hetzelfde gerecht kost hier rond de 26 - 32 euro en iedereen probeert zo lang mogelijk met zijn ene drankje te doen. een fles tafelwater voor 4,50 euro, foei !!

zelfstandige horecamensen hou op met klagen en zogenaamd hard werken voor weinig, de jonge serveersters en keukenhulpen verdienen ook niet meer dan het min. jeugdloon, begin eens met een cursus klantvriendelijkheid (kijk eens oprecht blij uw gasten aan als ze binnenkomen!!) en geeft het gevoel dat je echt welkom bent dan verdient u op termijn meer dan een uitgemergelde makro-wijn voor 40 euro uitschenken.