Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 25-10-2011 13:07:11
Huishouden & Energie

Mag dit?

[quote=remi schreef op dinsdag 25 okt 2011, 12:27] @stacey maar hoe zit dat dan met de tillift die ze krijgt? hiervoor moet ze ook €7,50 extra huur voor gaan betalen.
ik meen dat als je een keuken hebt van meer dan 30 jaar oud, dat die gratis word vervangen. als die natuurlijk niet meer in goede staat is. waar ik woon krijg je na 25 jaar een nieuwe keuken van de woningbouwvereniging. er staat nergens, dat dan ook de huur omhoog gaat.

een lift is niet de verantwoordelijkheid van de woningbouw, dus als je daar geen vergoeding voor krijgt of zelf betaald kunnen zij dat tegen kosten voor je doen.
dat een 30 jaar oude keuken `gratis` vervangen wordt lijkt me niet meer dan normaal maar, zoals naitsoezn ook al zei, wil je iets extra of afwijkend van standaard (woningbouwstandaard) dan kunnen ze daar geld voor vragen, een eenmalig bedrag of als het echt comfort verhogende luxe aanpassingen zou betreffen een huurverhoging.

ik kon destijds bij de noodzakelijk (gratis) vervanging van mijn keuken bv extra kastjes of een langer werkblade krijgen maar dan wel tegen bijbetaling x-bedrag