Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ecomm
ecomm - 25-10-2011 23:52:55
Elektronica & TV

Wasmachine centrifugeert zodra stroomknop ingedrukt

Kennelijk verschillen we hier nogal van mening.

ik vind dat een wasmachine, die bij een alleenstaande slechts 2 wasjes per week draait (1x witte en 1x bonte (kort programma)), toch echt wel wat langer dan 4,5 jaar mag meegaan.
ik heb 'm indertijd namelijk niet gekocht om minder dan 5 jaar mee te gaan en daar is ook nooit met een woord over gerept toen ik 'm kocht. en nu zou dat plots allemaal maar normaal zijn...? het moet niet gekker worden...

kijk, als ie nou iets van 7 à 8 jaar had meegegaan, had ik er wel 'vrede' mee gehad, maar minder dan 5 jaar is in mijn ogen gewoon echt te kort.
het is juist vanuit die gedachte dat ik meende enig recht op wettelijke garantie te hebben en er dus om te vragen.

kun je het niet mee eens zijn, maar ik vind het wel normaal. bovendien, als je er niet om vraagt weet je zeker dat je niets krijgt.

ik had m'n bevindingen bij de winkel nog toegevoegd zodat anderen kunnen zien of dat überhaupt werkt met het claimen van wettelijke garantie. diegenen die in een gelijkaardige situatie verzeilen weten nu in ieder geval dat je op dat gebied wel degelijk iets kunt bereiken.
iedereen is uiteraard vrij om hetzelfde pad te bewandelen, of niet.

mvg,

ecomm