Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 26-10-2011 13:46:37
Computers & Telefonie

Mondelinge afspraak

[quote=tenormin schreef op woensdag 26 okt 2011, 10:27]pino123, je bent nu wer erruuuug bang gemaakt he, dat ze je reactie hoog opnemen tegen deze ernstige beschuldiging. ik zou alvast maar een advocaat inhuren. ik begrijp niet dat deze twee "heren" zich in passend stilzwijgen hullen; dit gaat nota bene over kinderen die ze een beentje proberen te lichten.

ik ben niet erg bang gemaakt, aangezien ik iets uit het verhaal van ts 'quote'. daarnaast ben ik persoonlijk blij dat het bedrijf de moeite neemt om hun kant van het verhaal aan te geven, of ik het daar mee eens ben daargelaten.
zeer waarschijnlijk zal het gaan spelen rondom het ip-adres. laat het bedrijf maar aan ts aangeven vanaf wel ip-adres de aanvraag is verstuurd! blijkt dit het ip-adres van ts te zijn, zal het een moeilijk verhaal zijn, al weet ik niet in hoerverre een ip-adres te veranderen valt op een server van het bedrijf? indien er niet te bewijzen valt dat ts op welke manier dan ook ergens voor 'getekend' heeft, kan het bedrijf hoog en laag springen maar hebben ze toch echt een probleem. zoals al eerder gezegd 'wie eist, bewijst'.