Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

macwouter
macwouter - 27-10-2011 00:24:23
Huishouden & Energie

Terugkerend vuil op rolluiken

[quote=mostertpot schreef op woensdag 26 okt 2011, 22:19]beste kasappels;
denk niet dat anderen je vraag niet waarderen, er zit een probleempje bij het beantwoorden, ik heb kassa hierover al benaderd: dit is een bekend probleem, dit noemen we een ‘bug’ ofwel een foutje op onze website. wat u hier aan kan doen is het volgende: een pagina doorklikken of terugklikken of de f5 toets indrukken, de pagina herlaadt zich dan en als het goed is zou u dan de desbetreffende vraag moeten zien. we gaan kijken of we dit op korte termijn kunnen oplossen.
dus als anderen toch willen reageren, dan hebben ze vast wat aan die reactie, ik in ieder geval wel.

zit het probleem van je rolluik niet in de kast? wellicht lekt deze en stroomt er vuil water over het opgerolde luik en krijg je zo een aantal vuile lamellen. je kan het in dat geval dicht kitten.

hhu ?????