Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ziggo Webcare
Ziggo Webcare - 27-10-2011 10:07:06
Vrije tijd & Tuin

Ziggo interactieve televisie

Hallo allen,

om toch terug te komen op isolde1988 zijn/ haar eerste bericht willen wij het volgende aangeven:

tot de invoering van de nieuwe tv propositie afgelopen jaar was het zo dat je 5 euro per maand betaalde om tv gemist te kunnen ontvangen en de programma’s te kunnen bekijken. echter veel rtl programma’s waren toen niet terug te zien. dit kwam met name omdat rtl van die programma’s niet de eigenaar van de rechten was. bij de introductie van de nieuwe televisiepakketten heeft elke klant een brochure ontvangen waarin stond dat binnen tv gemist voor bepaalde programma's van rtl en sbs betaald moest worden. dit is overigens niet alleen bij ziggo zo, ook via andere kanalen moet voor deze content worden betaald i.v.m. deze rechten.

voor de nieuws- en kinderprogramma's van rtl hoeft de klant niets te betalen. voor de overige rtl-programma's is dat vaak wel het geval. daardoor is het wel mogelijk praktisch elk programma van rtl te kunnen bekijken in tv gemist. dat was anders zeker niet mogelijk geweest. een klant die tv standaard heeft kan veruit de meeste programma's gratis terugzien. klanten met een tv extra pakket kunnen zelfs meer dan 90% van de programma's gratis terugzien.

we hopen jullie hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

met vriendelijke groet,


ziggo alex webteam