Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mabureau
mabureau - 27-10-2011 15:28:20
Geldzaken & Recht

Post nl

Vroeger ja, vroeger was alles anders en beter. alleen draait alles tegenwoordig op de centjes.
vroeger was het een kwestie van diversificatie, van diverse diensten binnen de ptt kantoren, maar die tijd is geweest.
daarna werden het allemaal profitcenters, met hun eigen resultaat verantwoordelijkheid. moest elke discipline zijn eigen broek ophouden.
de consument zag alleen het gebouw, maar realiseerde zich niet dat in het gebouw sprake was van een shop in store principe.
bij de volgende reorganisaties, werden de diverse shops elders onder gebracht.

met alle gevolgen van dien. postzegels koop je bij ah of bij de bruna etc. geld haal je bij de diverse flappentappers; geld storten doe je bij een automaat of op een ing kantoor.

voor mijn aan de postbus geadresseerde post moet ik ergens bij de boerenbond zijn, waar het personeel vaak nog niet eens instaat is om de post in de goede bus te deponeren, hier kan ik ook mijn voorgefrankeerde post en postpakketten inleveren, maar anders moet ik hiermee naar de bruna, waar ik ook pakketten welke aan huis werden geadresseerd moet afhalen.

nu kan het gebeuren dat ik in mijn postbus een briefje vind, waarmee ik naar het postagentschap (de bruna) moet, om daar een brief te halen waarmee ik naar het ingkantoor moet.

vroeger ja,vroeger was alles anders.