Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

macwouter
macwouter - 27-10-2011 16:11:45
Huishouden & Energie

Terugkerend vuil op rolluiken

[quote=mostertpot schreef op donderdag 27 okt 2011, 15:54][quote=kassappels schreef op donderdag 27 okt 2011, 14:56]

t.a.v. de mail van mostertpot: ik begrijp uit jouw mail dat door een bug niet iedereen mijn vraag kan lezen? is dat een juiste conclusie????
klopt helemaal. het in cursief geschreven gedeelte was door de vara redactie in een mailtje aan mij gezonden. dat plaatste ik in de hoop dat er nu meer mensen zouden kunnen reageren.

de reactie van macwouter laat zien dat hij een ongemanierde boer is, die denkt tegen zijn paard te praten, in ieder geval is met "hhu????" de boeren slimheid ver te zoeken.

ik ben kritisch, zowel negatief als positief. in mijn ogen kan het negatieve nooit zonder het positieve gebruikt worden, want dan pas leren anderen er van: een schouderklop motiveert nu eenmaal beter als een schop onder het achterste.

tja nu weet ik ook met mijn boerenverstand waar abraham de mosterd haald