Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

confix
confix - 29-10-2011 12:54:01
Geldzaken & Recht

Bankkosten enorm gestegen, mag dat?

Beste bewustekoper,

als je écht bewust bankieren wilt moeten naar mijn idee de kosten ondergeschikt zijn aan twee andere zaken:
- wat doet een bank met mijn geld
- wat krijg ik er voor terug.
bij de http://www.eerlijkebankwijzer.nl/wat-kunt-u-doen/vergelijk-uw-bank/">bankenwijzer kun je over het eerste meer vinden.

al jaren geleden ben ik van zo'n grote bank met rentepunten en een onbegrijpelijk bonusbeleid overgestapt naar de asn-bank, met volle tevredenheid. mijn tweede rekening heb ik bij de triodos bank. overstappen is gemakkelijk en werd uitstekend begeleid door beide banken.
elke keer als ik pin ben ik heel tevreden over deze keuzes (alleen de kleur van die oude pas al, nu heb ik een hele mooie).
op deze manier draag ik mijn hele kleine beetje bij aan een duurzame wereld waar het niet gaat om het (grote) geld maar om mensen en milieu.
dat gevoel mag eigenlijk best wat kosten, maar zoals uit eerdere reakties al blijkt zijn de asn-kosten helemaal niet hoog en ben ik zelfs goedkoper uit.
daarnaast: omdat ik niet alleen naar de financiën kijk is het rendement op mijn geld nog nooit zo hoog geweest! elke dag! onbetaalbaar toch?

succes.