Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
johannes1 - 30-10-2011 12:25:30
Geldzaken & Recht

Pinnen of contant betalen

Zo zo hallo 200.

aan de hand van de argumenten, die jij opsomt komt 't me voor dat jij iemand bent die er een winkel voor eigen rekening op na houdt.
maar je zegt [ wijselijk] niets over 't gegeven dat de commerciant alle kosten die hij maakt [ zo leerden we dat vroeger op school al ] doorberekent in zijn verkoopprijs; in dit geval dus ook de 'geldkosten '.
dat betekent, dat de koper die omgeslagen kosten altijd betaalt, ook als hij/zij pint !!
in jouw verweer lees ik nergens de belangen die een koper er bij k1an hebben om te betalen met contant geld en die zijn eer legio.
mag de klant a u b nog een vrije keuze hebben en het idee dat er toch nog ergens iets is, dat aan zijn veiligheids-idee tegemoetkomt.
stel dat jouw opvatting stringent doorgevoerd zou worden, dan kon de portemonaie naar 't museum en was er geen terugweg meer naar de klinkende munt met al zijn charme en gemakken.
sta je dààr ook wel eens bij stil ?