Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 31-10-2011 11:57:09
Geldzaken & Recht

Bankkosten enorm gestegen, mag dat?

De ing heeft voor mij afgedaan sinds ik een duur geintje met ze gehad heb. bij een extra aflossing werd er van uitgegaan dat het bedoeld was voor mijn eigen hypotheek, terwijl de aangeleverde info toch echt de hypotheek van mijn vriend betrof. ging om een aanzienlijk bedrag! door de amateuristische klantenservice heeft een half jaar geduurd voor het eindelijk gecorrigeerd was. ondertussen zou een verlaagde hypotheek mijn vriend een behoorlijke besparing opgeleverd hebben. maar schade vergoeden ho maar!
tel daarbij op 0% rente op de betaalrente en het stilzwijgend verlagen van rentepercentage's (tot er ingegrepen werd) en oordeelt u zelf. ik haal tegenwoordig de betaalrekening zo leeg mogelijk. als je iets nodig hebt, is het tenslotte zo overgeboekt. zo compenseer je eventuele andere kosten.