Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tienvliet
tienvliet - 01-11-2011 15:02:19
Huishouden & Energie

Wasmachine aansluiten op normale kraan

[quote=wim25 schreef op maandag 31 okt 2011, 20:01]ik weet dat er een klep in moet zitten in de kraan maar hoe in godsnaam kan er water uit de wasmachine terug lopen in de waterleiding als het via een open verbinding (het zeepbakje) in de wasmachine loopt naar de trommel, ik denk dan dat eerst de machine overloopt de vloer op.het is gewoon een fabel.er kan geen vuilwater teruglopen in de leiding.

sluit mij hier met verve bij aan. heb jaren in de service van deze apparatuur gewerkt en geloof mij nou, nooit of te nooit is mij teruggang van water uit een wasmachine o.i.d. ter ore gekomen. gezien de constructie van de watertoevoer (zoals wim25 beschrijft) is het m.i. onmogelijk om dit te realiseren. nicias koop maar lekker een verloopstuk bij bouwmarkt of handyman, laat je niet gek maken.