Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

van leyden
van leyden - 01-11-2011 15:47:08
Auto & Vervoer

Tanken en niet betalen

[quote=rjw schreef op dinsdag 1 nov 2011, 13:19]

het makkelijkst om dit in te voeren is via pin apparaten op de pomp net als bij ombemande pompstations. eerst pinnen en dan pas tanken. maar dan lopen de pompstation weer de impulsaankopen in de shop mis....

eens.
de snacks kosten (indirect) een paar doden, de omzet is belangrijker als een paar slachtoffers, elke dag zijn er tig wanbetalers, maar het systeem veranderen (eerst betalen dan tanken) kan zogenaamd niet.
nee, dan liever maar een schadepost en we hebben tenslotte nog de politie nietwaar? laat die maar achter de boeven aangaan.....

jak, mijn broek zakt ervan af>>wel bewust files creeeren om de dief te stoppen, geen moeite is dan teveel, al moet er een compleet politiekorps voor ingezet worden, terwijl het toch op een simpele manier is op te lossen.

wat is dit toch voor een samenleving waarbij omzetcijfers belangrijker zijn als mensenlevens?