Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 01-11-2011 17:24:01
Auto & Vervoer

Tanken en niet betalen

Met verbazing blijf ik maar lezen, dat de aanrijding met fatale afloop de schuld van de politie is. zoals ook die bijrijder (op de rug gefilmd) in een actualiteitsrubriek mocht roeptoeteren.

op het moment, dat die bestuurder in volle vaart op de file inreed, was het helemaal niet bekend bij het achterop komende verkeer dat het een kunstmatige file was. op het nederlandse wegennet ontstaan voortdurende over de hele dag files, ook op onverwachte momenten en op niet voor de hand liggende plaatsen.

als een idioot in volle vaart - ondanks de matrix-waarschuwingsborden - in volle vaart achterop een file klapt, is er maar 1 schuldige. de malloot, die doorjakkert om wat voor reden dan ook. een benzinedief, die daarvoor nog eens diverse stoptekens van de politie negeert en politiewagens, die hem wilde dwingen tot stoppen, beschadigd heeft.

het maakt geen enkel verschil. een file is een file. of die nou kunstmatig op verzoek van de politie is ontstaan of op een natuurlijke wijze tot stand gekomen is. de gestoorde bestuurder, die daar in volle vaart bovenop klapt, is de enige schuldige aan dit fatale ongeluk.

als slagbomen de oplossing zouden zijn, dan moeten die slagbomen ze afgeschermd worden, dat er geen omweg omheen is, bijv. over de stoep of gras. maar dan zit je met een veiligheidsaspect. gebeurt er iets op het benzinestation, dan kunnen de daar aanwezige mensen (inclusief kleine kinderen, babies, vervoerde dieren) zich alleen hard hollend in veiligheid brengen.

vladja