Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reacteur
reacteur - 02-11-2011 13:52:33
Auto & Vervoer

Winter- of all-wheatherbanden?

Hallo mickie,

bestaan er dan zomerbanden ????

alleen de benaming "winterband" is de laatste tijd verzonnen met en zogeheten dieper profiel. ik kies altijd voor de gewone band die altijd heeft bestaan, dan kies je voor alle weersomstandigheden met de minst mogelijke onkosten als bij
zomer- en winterbanden. deze gewone band heeft tegenwoordig ook een veel dieper profiel, dus waarom moet over alles zo overdreven moeilijk worden gedaan. we leven in een keuzewereld, ja, maar de keuzes worden erg overdreven uitgebreidt om de kosten voor de consument enorm op te jagen.

een zogeheten "droogweerband" zie je b.v. vaak bij nieuwe motorfietsen, deze hebben heel weinig profiel en zouden meer aan de ( droge) weg plakken.
ikzelf zou hier nooit voor kiezen, want bij een beetje regen lig je zeer zeker op je snuffert. als je dit soort band op je auto gaat zetten en je rijdt in de regen,
dan kun je zelf wel verzinnen wat er gaat gebeuren.

rij voorzichtig, eet een appel