Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
nico w. - 02-11-2011 19:47:27
Geldzaken & Recht

Spaarbeleg

Spaarbeleg was destijds de naam van een bedrijfsonderdeel van aegon., het is dus niet de naam van bepaald ''product''. spaarbeleg heeft destijds tal van wanproducten in de markt gezet. deels ging het daarbij om aandelenleaseproducten,zoals het sprintplan. deels om zg. woekerpolissen, zoals het koersplan, vermogensplan, toekomstplan etc.
allemaal uitgekookte plannetjes van aegon om de klant een poot uit te draaien.
er lopen enkele collectieve rechtszaken tegen aegon, o.a. over het sprintplan (door de vereniging consument & geldzaken). en ook een over het koersplan (door de stichting koersplan de weg kwijt.) verder kunnen individuele gedupeerden met een woekerpolis waarbij er geen sprake is van collectieve rechtszaken, ook individueel een klachtpocedure (feitelijk een schadeclaimprocedure) starten bij het kifid (zie www.kifid.nl)