Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
chrisantonis - 03-11-2011 11:10:17
Auto & Vervoer

Winter- of all-wheatherbanden?

Nog even terugkomende op de reakties omtrent de plicht om in duitsland met winterbanden te rijden, dit geld voor winterse omstandigheden! dus als het sneeuwt is dit een winterse omst. de boetes zijn; 40 euro voor het niet hebben van winterbanden, 80 euro als u in een slip geraakt en bijv. de weg verspert! 100 euro als u in een slip kwam en gevaar toebracht aan anderen (er hoeft dus geen ongeluk te hebben plaatsgevonden!) 120 euro als u bij een ongeluk betrokken raakt! ++++!!! een strafpunt!! ook voor nederlanders!!!! plus dat u problemen kunt krijgen met de verzekering omdat u niet voldeed aan de wettelijke voorschriften!!
men wil toch wel weer o-o gaan toepassen dwz van oktober-ostern, het weekend na pasen. dit is in veel voormalig oostbloklanden al jaren verplicht.
ik hoorde al iemand zeggen, je krijgt maar 40 euro boete, ja, en dan kun je gewoon doorrijden, geen probleem, maar word je 20 km verder weer toevallig gecontroleerd, krijg je er nog een, je kunt dus niet zeggen, maar ik heb er al een gehad, dit is al diverse keren gebeurd!! heb je een kleine auto en wil je goedkoop toch winterbanden hebben dan kun je naar duitsland naar grote supermarktketens als real, daar heb je al winterbanden tussen de 20 en 30 euro die goed door de testen gekomen zijn. zit je met de opslag? kijk eens rond, ikzelf heb gratis opslag gekregen!!! hoeft dus niet altijd duur te zijn.