Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pu
puursang - 04-11-2011 16:49:27
Computers & Telefonie

Geen geluidsoverdracht.

Beste henson bedankt voor de reactie.de devolo set is reeds bij conrad omgeruild,.daar de eerste ook geen geluid gaf. de gebruiksaanwijzing van conrad nauwkeurig bestudeerd en wat het geluid betreft ingesteld.
contact met devolo service gehad. kunnen geen oplossing geven.
hun antwoord : stuur maar terug. klantenservice conrad gemaild over dit probleem .antwoord: staat grafische kaart goed ingesteld? vervolgens probeer windows 7.maar deze set heb ik gekocht, zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing voor windows 98 pr of windows vista.hun volgende antwoord stuur maar ter reparatie u heeft 2 jaar garantie. het kan toch niet zo zijn dat 2 nieuwe verschillende niet werken. ik heb als noodoplossing 2 speakers met versterking op de hoofdtelefoon aansluiting van de laptop aangesloten.gezien het bovenstaande mijn oproep aan kassa. m.vr gr