Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mastag
mastag - 04-11-2011 20:28:48
Elektronica & TV

Uitzending gemist

@kaatjebianca,

dit is dus niet de schuld van de kpn, jij hebt een analoge recorder en kpn stuurt je via 1 tuner een digitaal signaal. dan kun je via je decoder en een scartkabel dit kanaal op je recorder opnemen maar niets anders kijken.
dat staat los van interactief of een fout van de kpn.
zij hebben een twintuner met recorder maar die kost geld (4 euro in de maand) maar dan kun je 1 zender kijken en een andere opnemen.

@ ts , ook op de websites van rtl, net 5, sbs, enz moet je al voor veel programma's betalen. ziggo rekent deze kosten dus door.
toen rtlgemist bv nog gratis was was het ook gratis bij ziggo.
ziggo kan het niet helpen dat de zenders (en hun websites) nu geld vragen voor hun content. het blijven commerciƫle omroepen, en ziggo een commercieel bedrijf. je ziet ook dat ze al tijdenlang geen actie meer hebben met interactieve recorders/decoders. buiten een technisch aspect om is dit ook een reden. als rtl morgen 1,50 gaat vragen om the voice te zien, zal ziggo dit ook gaan vragen.

mastag